Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi

SHOP

Marodi

Marodi tjestenina u novom ruhu

14.04.2020.

4 min read

Unapređenje proizvodnje i rasta branda Marodi kroz inovacije i tehnologiju



U travnju 2020. godine službeno smo započeli projekt "Marodi tjestenina u novom ruhu". Zbog sve veće prepoznatljivosti brenda Marodi na tržištu, iz godine u godinu svjedočimo rastu opsega poslovanja i tržišnog udjela, što nas dovodi do potrebe za povećanjem proizvodnih kapaciteta.


Ovim projektom želimo unaprijediti tehničku spremnost za učinkovitije pozicioniranje Marodi tjestenine na domaćem i međunarodnom tržištu. Projekt predstavlja logičan slijed zacrtanog razvoja poduzeća, s ciljem zadovoljavanja tržišnih potreba i omogućavanja daljnjeg poslovnog razvoja kroz uvođenje novih tehnologija u proizvodni proces.




Projekt provodimo u okviru natječaja "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP", kojeg je 2018. godine objavilo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.825.500,00 kn, od čega bespovratna sredstva čine 2.198.325,00 kn.


Do 1. rujna 2021. godine, planiramo uvesti novu tehnologiju za proizvodnju i pakiranje tjestenine te educirati zaposlenike o njenom korištenju. Kao rezultat tih aktivnosti, očekujemo povećanje kapaciteta, produktivnosti i fleksibilnosti proizvodnog procesa, što bi posljedično dovelo do rasta prihoda od prodaje i izvoza te dodatnog zapošljavanja. Osim glavnih aktivnosti projekta, provodit će se i promotivne aktivnosti kako bi se osigurala vidljivost projekta i njegovih rezultata. 


image2

Other blogs