Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi

SHOP

Marodi

Osvojili smo i Best of the Best na Red Dotu

14.09.2024.

2 min read

Naša zbirka popevki osvojila je svoju treću veliku nagradu!



Nakon velikog uspjeha u Cannesu, Marodi i agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojili su i Red Dot nagradu za projekt “Priča koja vrijedi svakog slova.” Riječ je o nagradi koja slovi za najtraženiju međunarodnu oznaku kvalitete dizajna.


Kolekcija međimurskih popevki proglašena je najboljom od najboljih osvojivši titulu „Red Dot Best of the Best“ koja se dodjeljuje najboljima među svim Red Dot dobitnicima koji su se istaknuli vrlo visokom kvalitetom dizajna. 


download


Prisjetimo se, inspiracija za projekt „Priča koja vrijedi svakog slova“ proizašla je iz činjenice da je Međimurska popevka  2018. godine uvrštena na UNESCO-ov Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, a na njemu će ostati zaštićena sve dokle god se koristi.

Kako bi doprinijeli očuvanju popevke, kreirano je limitirano izdanje zbirke od pet knjiga Međimurskih popevki – „Priča koja vrijedi svakog slova“ u kojoj svaka knjiga dolazi s posebnim pakiranjem Marodi abecedne tjestenine za juhu s točnim brojem slova od kojih je sačinjena pjesma.


Više o našem projektu možete saznati na: 

https://marodi.com/prica-vrijedna-svakog-slova 


Vaš primjerak popevke možete nabaviti na našem služebnom web shopu ili klikom na link:

https://marodi.com/proizvodi/limitirano-izdanje


Ostale zanimljivosti