Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi

SHOP

Marodi

Priča koja vrijedi svakog slova osvojila je svoju prvu nagradu u Kijevu

31.05.2024.

3 min read

Kyiv International Advertising Festival (KIAF) dio je najpoznatije ukrajinske platforma za lansiranje kreativnih ideja i inovativnih rješenja


Marodi i agencija Bruketa&Žinić&Grey za projekt „Priča koja vrijedi svakog slova“ osvojili su nagradu Best of Contest na 25. izdanju ukrajinskog festivala Kyiv International Advertising Festival u kategoriji CREATIVE COMMUNICATIONS/PRINT & PUBLISHING/CONSUMER GOODS/FMCG.


Inspiracija za projekt „Priča koja vrijedi svakog slova“ proizašla je iz činjenice da je Međimurska popevka  2018. godine uvrštena na UNESCO-ov Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, a na njemu će ostati zaštićena sve dokle god se koristi. Kako bi doprinijeli očuvanju popevke, kreirano je limitirano izdanje zbirke od pet knjiga Međimurskih popevki – „Priča koja vrijedi svakog slova“ u kojoj svaka knjiga dolazi s posebnim pakiranjem Marodi abecedne tjestenine za juhu s točnim brojem slova od kojih je sačinjena pjesma.


Kyiv International Advertising Festival je internacionalni oglašivački festival koji prihvaća projekte iz svih dijelova svijeta u svim kreativnim poljima s fokusom na oglašavanje. Pobjednička ceremonija ove godine održana je od 30. do 31.5.2024., a listu svih dobitnika nagrada pronađite na poveznici.


Više o našem projektu možete saznati na: 

https://marodi.com/prica-vrijedna-svakog-slova 


Vaš primjerak popevke možete nabaviti na našem služebnom web shopu ili klikom na link:

https://marodi.com/proizvodi/limitirano-izdanje

Ostale zanimljivosti