Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi

SHOP

Marodi

Marodi premijerno na SIAL sajmu!

15.10.2024.

3 min read

S velikim entuzijazmom objavljujemo da Marodi putuje u Pariz na šezdesetu godišnjicu održavanja prestižnog svjetskog sajma prehrane SIAL. Od 19. do 23. listopada, po prvi puta sudjelujemo na ovom velebnom događaju, a bit ćemo smješteni u paviljonu broj 1, mjesto A166.


SIAL Paris svake dvije godine okuplja tisuće posjetitelja i izlagača iz cijelog svijeta, a sve kako bi  pružio platformu za inovacije te uvid u buduće trendove prehrambene industrije. SIAL Paris je još u šezdesetim godinama prošlog stoljeća postao poznat kao jedinstvena manifestacija u kojoj izlagači i proizvođači imaju priliku dijeliti iskustva, ideje i graditi mostove prema boljoj budućnosti. Poznat i po nagradama koje potvrđuju i slave ambiciju i uspješnost u  prehrambenoj industriji, SIAL i dalje učvršćuje svoju poziciju ključnog mjesta za tvrtke koje teže izvrsnosti i originalnosti.



Sial-PAris-1024x725



Na ovom renomiranom događaju, Marodi će premijerno predstaviti svoju Superfoodie liniju. Ova inovativna linija je rezultat naše vizije da transformiramo percepciju tjestenine kakvu poznajemo. Stvorili smo proizvod koji će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce, ali biti dostupan svima. Superfoodie tjestenina je simbol naše upornosti, vrijednosti i nepokolebljive predanosti kvaliteti i inovacijama, a za više detalja i informacija o nadolazećoj liniji proizvoda samo nas nastavite dalje pratiti.


Pozivamo vas da nas posjetite na sajmu te isprobate našu novu tjesteninu koja obećava potpuni užitak i jedinstveno iskustvo! 


Bienvenue à Paris!

Ostale zanimljivosti