Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi
Marodi

SHOP

Marodi

Još jedna prestižna nagrada za Priču koja vrijedi svakog slova

06.10.2024.

3 min read

Cresta je međunarodna nagrada koja slovi za globalno mjerilo kreativnih standarda




Marodi i agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojili su brončanu nagradu Cresta za projekt “Priča koja vrijedi svakog slova” u kategoriji PRINT CRAFT/Outstanding Art Direction. Prestižna je to međunarodna nagrada koja slovi za globalno mjerilo kreativnih standarda, a dodjeljuje se već 31 godinu. O nagradama je odlučivalo više od 120 iskusnih lidera, profesionalaca u tržišnim komunikacijama.


Prisjetimo se, inspiracija za projekt „Priča koja vrijedi svakog slova“ proizašla je iz činjenice da je Međimurska popevka  2018. godine uvrštena na UNESCO-ov Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, a na njemu će ostati zaštićena sve dokle god se koristi. Kako bi doprinijeli očuvanju popevke, kreirano je limitirano izdanje zbirke od pet knjiga Međimurskih popevki – „Priča koja vrijedi svakog slova“ u kojoj svaka knjiga dolazi s posebnim pakiranjem Marodi abecedne tjestenine za juhu s točnim brojem slova od kojih je sačinjena pjesma.


 


Cresta je međunarodna nagrada za kreativnost u tržišnim komunikacijama za koju se natječu mnoge od najviše cijenjenih međunarodnih kreativnih tvrtki. Za razliku od sličnih natjecanja, ovdje se pobjednici biraju zbrojem bodova 120 članova žirija, bez njihovih međusobnih diskusija kojima se može utjecati na bodovanje. 




Više o našem projektu možete saznati na: 

https://marodi.com/prica-vrijedna-svakog-slova 


Vaš primjerak popevke možete nabaviti na našem služebnom web shopu ili klikom na link:

https://marodi.com/proizvodi/limitirano-izdanje

Ostale zanimljivosti